Nieuws

Seizoen 2019 - 2020:

De eerste ronde van de kleurplatenwedstrijd is gewonnen door Loes vd Cruijs uit Boxmeer (6 jaar).

De tweede ronde is gewonnen door: Saar Duvelot uit Vortum-Mullen (8 jaar)

 

Peuter & Kleuter schaatsen

Vallen & opstaan
Ook dit jaar kunnen de allerkleinste tijdens de speciale Peuter & Kleuter uurtjes kennis maken met onze schaatscultuur en de daarbij horende ijspret. In een gezellige setting, waarbij er alle ruimte is om letterlijk met vallen en opstaan de 1e meters op het ijs te maken, kunnen de kleintjes ongehinderd hun gang gaan. Tijdens deze speciale schaatsblokken zijn afgezien van onze bekende blauwe zeehondjes en de gekleurde kinderstoeltjes ook sleetjes toegestaan op het ijs.

De Peuter & kleuter uurtjes worden dit jaar volledig gesponsord door JTV mondzorg voor kids. Afgezien van een vrijgestelde entree mag er tevens vrij gebruik gemaakt worden van schaatsen of glijders.   

Het Peuter & Kleuter schaatsen is toegankelijk voor kinderen van 2 t/m 6 jaar en als vanzelfsprekend mogen deze vergezelt worden van hun ouders, begeleiders, opa’s & oma’s.

Datums Peuter & Kleuter schaatsen
Maandag 23 december 2019      09.00 – 10.00
Vrijdag 27 december 2019          09.00 – 10.00
Maandag 30 december 2019      09.00 – 10.00
Vrijdag 3 januari 2019                 09.00 – 10.00

Om de ijspret te vergroten verloot JTV Mondzorg voor kids een aantal kleine en grotere prijzen onder kinderen die op maandag 23 of vrijdag 27 december het leukst, grappigst of mooiste zijn verkleed. Bijvoorbeeld als IJskoningin, tandarts of misschien zelfs wel Prinses Glansje, de prinses met een schitterend gebit.

Wil je in aanmerking komen voor een prijs, mail dan voor 29 december een mooie foto van jezelf op het ijs naar r.trentelman@mondzorgvoorkids.nl. Vermeld ook je naam, leeftijd en je emailadres. En vermeld of we je foto mogen gebruiken op onze social media (facebook, LinkedIn). Je ontvangt bericht als je hebt gewonnen’

 

 

Finale curling op zaterdag 4 januari 2020.